Din handlekurv

Personvernserklæring

Personvernserklæring og informasjonskapsler for www.hovikhorsel.no

Sist oppdatert: 10.01.2024

www.hovikhorsel.no forplikter seg til å beskytte personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettside. Vi behandler alle mottatte data på en kryptert og sikker måte, i tråd med beste praksis for persondataforvaltning, i henhold til gjeldende personvern- og datasikkerhetslover.

Informasjonskapsler (cookies) hos www.hovikhorsel.no

Vår nettside bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å bruke/besøke/surfe på våre nettsider, samtykker besøkende til bruk av cookies i henhold til denne erklæringen. Hvis du ikke samtykker, vennligst avstå fra å besøke www.hovikhorsel.no.

Formålet med våre informasjonskapsler er å:

  1. Tilpasse innhold og annonser,
  2. Tilby sosiale mediefunksjoner,
  3. Analysere trafikk for å støtte beslutningstaking og forbedring av brukeropplevelsen.

Dine personopplysninger deles ikke offentlig, og deles hovedsakelig med våre partnere innen sosiale medier, annonsering og analyser.

Behandling av personopplysninger og cookies hos www.hovikhorsel.no

Vi tar personvern på alvor og sikrer dine personopplysninger gjennom kryptering og sikker behandling. Personopplysninger selges ikke og deles kun med validerte databehandlere som beskrevet i denne erklæringen.

Har du spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger, kontakt oss på info@hovikhorsel.no.

Formål med innsamling av personopplysninger

www.hovikhorsel.no samler inn personopplysninger for å:

  1. Gjennomføre bestillinger,
  2. Opprette kundekontoer,
  3. Tilrettelegge markedstilbud.

Samtykke ved deling av personopplysninger

Ved å dele kontaktinformasjon gjennom våre kanaler, samtykker du til at www.hovikhorsel.no kan bruke denne informasjonen for:

  1. Ordrebekreftelser og kommunikasjon rundt kjøp,
  2. Utsendelse av nyhetsbrev og tilbud,
  3. Kundeservicehenvendelser.

Utlevering av personopplysninger til tredjeparter

Personopplysninger deles kun når det foreligger et lovlig grunnlag, som ditt samtykke eller lovpålagt krav.

Databehandlere og partnere

Vi samarbeider med følgende databehandlere for å behandle personopplysninger og informasjonskapsler:

  • Alphabet Inc. (Google)
  • Meta Platforms, Inc. (Facebook og Instagram)
  • Klaviyo Inc. (E-postmarkedsføringstjeneste)
  • Databox Inc. (Data analyse trukket fra ovennevnte kilder)

Alle databehandlerne følger strenge personvernregler i EU/EØS og andre relevante jurisdiksjoner.

Selskapsinformasjon for www.hovikhorsel.no

Juridisk enhet: Audionova AS Org. nr.: 988803251 Forretningsadresse: O. H. Bangs vei 17, 1363 Høvik Kontaktperson: Simen M. Eie Kontaktinformasjon: info@hovikhorsel.no

Klager

Dersom du har klager angående behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte Datatilsynet. Mer informasjon finnes på www.datatilsynet.no.