Din handlekurv
utvalg av ulike høreapparat som er best i test

Kvier du deg for å begynne med høreapparat? Hørselstap er et økende problem i vår samtid, og det rammer både unge og gamle. Nyere forskning viser også klare sammenhenger mellom nedsatt hørsel og tidlig utvikling av demens. Med moderne teknologi har høreapparat utviklet seg til å være effektive, diskrete og komfortable løsninger for dem som opplever hørselsutfordringer. Hvis du vurderer å investere i et høreapparat, kan Høvik Hørsel være stedet for deg.

Hvorfor velge Høvik Hørsel?

Høvik Hørsel har vært spesialist på hørselsområdet siden 2005. Graden av personlig service og ekspertise er høy. Her er noen grunner til at du bør vurdere Høvik Hørsel:

1. Personlig veiledning til høreapparat

Hos Høvik Hørsel starter reisen med en personlig konsultasjon. Her avdekker audiografen dine individuelle behov, som for eksempel ønsket om oppkobling til mobiltelefon eller TV, spesifikke behov i sosiale settinger og estetiske preferanser.

2. Bredt utvalg av høreapparater

Høvik Hørsel byr på et bredt utvalg av høreapparater fra de mest sentrale høreapparatleverandørene. Enten du er på jakt etter et høreapparat fra Phonak, Signia eller Widex eller ønsker å forstå mer hvilke høreapparat som er best i test, har Høvik Hørsel svaret.

3. Tilpassing og oppfølging fra A til Å

Det er ikke nok å bare velge et høreapparat. Riktig tilpassing og oppfølging er nøkkelen til optimal hørsel og komfort. Audiografen vil skreddersy tilpassingen av høreapparatet basert på resultatene fra hørselstesten. Dette sikrer en lydgjengivelse som føles mest mulig naturlig.

Forstå høreapparatene bedre

For mange er høreapparater en ny verden. Hvor mye koster et høreapparat? Er det forsikringer for høreapparater? Hvordan fungerer batteriene? Høvik Hørsel veileder deg gjennom disse spørsmålene. 

Slik fungerer det:

 

1. Utredning til høreapparat

  • Grundig sjekk av ører og eventuelt ørerens
  • Gjennomføre hørselstest
  • Analysere og forklare resultater fra hørselstest
  • Avklare behov for type høreapparat og iverksette bestilling 

2. Tilpassing av høreapparat

  • Høreapparatet tilpasses slik at forsterkningen blir riktig og lyden behagelig
  • Programmere lydprogrammer og eventuelt tilleggsutstyr kobles opp

3. Oppfølgning 

  • Etter en periode med utprøving evalueres nytten av høreapparatet
  • Hvis ønskelig justeres apparatet
  • Gjennomgå rens og vedlikehold av høreapparat

 

Oppsummert:

Hørselstap kan være utfordrende, men med riktig støtte og teknologi er det mulig å gjenopprette en stor del av hørselskvaliteten. Enten du søker moderne høreapparat, er nysgjerrig på høreapparat i nærheten av Oslo eller bare vil vite mer om forbruksvarer som batterier eller filtre til høreapparat, er Høvik Hørsel din partner i denne reisen.

For mer informasjon, besøk Høvik Hørsel sin hovedside for høreapparat i dag. Finn den perfekte løsningen for ditt hørselsbehov.

Klikk her

Våre spesialister står klare til å hjelpe deg.
Ring oss på 67 53 20 51 eller benytt vår online timebestilling

Pris: Kr 1800/time

3 timer må påregnes

Lurer du på noe?

 
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Dine opplysninger vil kun bli brukt til å besvare deg.