Din handlekurv

 


KONTAKT:
67 53 20 51
info@hovikhorsel.no

Hørselstest

Ta hørselstest hos Høvik Hørsel – Spesialist på hørsel i Norge. Testresultater fra Høvik Hørsel sikrer deg gyldig dokumentasjon for opptak til skoler, studier eller Forsvaret.

Ta hørselstest med høy presisjon

Hos Høvik Hørsel legger vi vekt på nøyaktighet når vi utfører hørselstester. Enten du vil undersøke hørselsevnen din, tilpasse et høreapparat, kartlegge tinnitus eller trenger dokumentasjon for opptak til Politihøgskolen, får du det du trenger. 

Vi sørger også for å undersøke at du ikke har noe ørevoks som kan påvirke resultatet til hørselstesten og vil isåfall rense ørene dine på samme time (+ kr 300). 

Hva brukes hørselstest til?


Tilpassing av høreapparat

Før du får et høreapparat, er det viktig med en detaljert hørselstest. Denne testen sikrer at apparatet er tilpasset nettopp dine unike behov 

Kartlegge egen hørsel
Mange legger ikke merke til at de har nedsatt hørsel før det har gått lang tid. Det er derfor viktig å jevnlig teste seg for å kunne identifisere et hørselstap tidlig. Ved tidlig bruk av høreapparater vil man å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen. Nyere forskning trekker klare paralleller mellom demens og ubehandlet hørselstap.
 
Tinnitusanalyse
Som en del av vår tinnitus behandling gjennomfører vi en grundig analyse av hørselen. Dette hjelper oss å fastslå om et hørselstap kan være årsak til tinnitus, og gir verdifull informasjon om styrken og frekvensen av øresusen. Dette er også nyttig for oppfølging av pasienter som har gjennomgått behandling.
 
Gyldig dokumentasjon av hørsel/hørselsattest
 
For noen yrker, skoler, som for eksempel Politihøgskolen, Forsvaret og andre institusjoner er det et krav om dokumentasjon av hørselsevne. Høvik Hørsel tilbyr gyldige hørselstester som oppfyller disse kravene.
 
 
Ikke vent med å få verdifull innsikt din hørselshelse!

Våre spesialister står klare til å hjelpe deg.
Ring oss på 67 53 20 51 eller benytt vår online timebestilling

Pris: kr 890

Kontakt oss på mail 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.