Din handlekurv

Service og reparasjon høreapparat

Drop-In kl. 10-16 (man-fre)

Drop in uten timebestilling

Kommer du mellom kl. 10 – 16 (mandag-fredag), vil kunne hjelpe deg med enkle reparasjoner uten at timebestilling er nødvendig.

Service og reparasjon på høreapparat

Høreapparater har deler som ofte må skiftes ut eller behøver rens. Høvik Hørsel lagerfører stort sett alle deler fra de sentrale høreapparatleverandørene og er behjelpelig med reparasjoner. I enkelte tilfeller må høreapparatet feilsøkes og sendes inn til produsent.

Vi er også behjelpelige med oppkobling av mobiltelefon til høreapparatet ditt. I enkelte tilfeller må høreapparatene og mobilene parres på nytt hvis mobiltelefonen eller applikasjonen til høreapparatene har gjennomgått en oppdatering. 

Lån høreapparat hvis det må sendes inn

Hos Høvik Hørsel tilbyr vi utlån av høreapparat hvis du skulle risikere å gå en periode uten høreapparat grunnet reparasjon. Vi har til en hver tid utvalgte modeller tilgjengelig på utlån. Er du allerede kunde hos oss, overfører vi tilpassingen din til låneapparatet. Hvis du er ny kunde, behøves ny hørselstest. 

Når må jeg bestille time?

  • Hvis du trenger at høreapparatet justeres, må du bestille en kontrolltime.
  • Hvis det er åpenbart at apparatet må sendes inn til leverandør og du trenger låneapparat må du bestille time for dette per telefon (67 53 20 51). 

Se prisliste for tjenester her

Kontakt oss

Er du usikker på hva du skal gjøre?
Ring oss: 67 53 20 51

Bestill time

Våre spesialister står klare til å hjelpe deg.
Ring oss på 67 53 20 51 eller benytt vår online timebestilling

Service/reparasjon koster fra kr 390

Lurer du på noe? 

 
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.