Høreapparater

Høreapparater med mulighet for oppkobling til mobiltelefon eller TV

Høreapparater

Høvik Hørsel veileder deg til riktig høreapparat gjennom en grundig hørselstest og riktig tilpasning. Vi er også behjelpelig med ulikt tilleggsutstyr som blant annet lar deg koble høreapparatene dine til mobiltelefon eller TV. Per i dag eksisterer det ingen form for behandling mot nedsatt hørsel og dermed er høreapparater eneste løsning for å gjenvinne normal hørsel. Den teknologiske utviklingen på høreapparater i dag har vært enorm. Nå kan du få høreapparater som er så godt som usynlige med mange ekstrafunksjoner.

Hvordan fungerer det?

 

1. Vurdere riktig type høreapparater og teste hørselen grundig

Prosessen starter med en samtale hos audiograf der man forsøker å avdekke behovene. Er det ønskelig med oppkobling til mobiltelefon og/eller TV? Er behovet for høreapparat størst i sosiale sammenkomster eller mer generelt? Slike spørsmål er eksempler på noe som blir tatt stilling til når man skal velge høreapparater. Videre vil selve hørselstesten være førende for hvilke type høreapparater som egner seg best. Ser audiografen behov for at ørene må renses før hørselstest, inkluderes det i timen her. Ulike høreapparater håndterer hørselstapene forskjellig og det vil være audiografens jobb å finne ut hva hva som egnes best med utgangspunkt i brukerens behov og hørselstap. En utførlig forklaring av resultatet til hørselsmålingen vil derfor være viktig. Kommer man frem til at brukeren for eksempel burde ha formstøpte ørepropper til høreapparatene, blir også det gjort her.

2. Tilpasse høreapparater

Når man har funnet ut av hvilke høreapparat som egnes best, må det også tilpasses. Dette gjøres med utgangspunkt i hørselstesten. Audiografene ved Høvik Hørsel har mange års erfaring med tilpassing av høreapparat og vil etterstrebe å gi deg lydgjengivelsen som for deg føles mest naturlig. Skal høreapparatet brukes i kombinasjon med mobiltelefon/steamer, vil programmering av dette også foregå på denne timen.

3. Oppfølging av nytt høreapparat

Etter man har fått prøvd ut høreapparatet for en periode kontrolleres lyden og bruken generelt. Noen ganger er det nødvendig med en ny justering eller behov for å søke hjelpemidler som forenkler bruken. Tilpassing av eventuelt tilleggsutstyr vil også skje her. Videre gjennomgår audiografen rens av høreapparater, bytte av filtre etc, og påser alle behovene til bruker har blitt møtt. Ønskes det tilpassing av nytt høreapparat, vil også dette skje på denne timen. Tillegg vil isåfall belastes med KR 1200 / par.

Se prisliste for tjenester her

Lurer du på noe? Bli kontaktet av en audiograf

  Dine opplysninger vil kun bli brukt til å besvare deg.

  Bestill time

  Våre spesialister står klare til å hjelpe deg.
  Ring oss på 67 53 20 51 eller benytt vår online timebestilling

  Timen koster KR 1 800 per konsultasjon (2-3 konsultasjoner må påregnes)

  Relaterte saker til høreapparater

  At ubehandlet hørselstap kan gi nedsatt livskvalitet er ikke noe…

  Les mer

  munnbind hørsel

  Munnbind har blitt en normal del av hverdagen til folk.…

  Les mer

  Ønsker du mer kunnskap om bruk og vedlikehold av høreapparatene…

  Les mer

  Få hjelp med hørselen din i sommer Høvik Hørsel har…

  Les mer

  Ta nedsatt hørsel på alvor! I Norge sliter snart over…

  Les mer