Din handlekurv
Test av Westone w80

Tek.no tester Westone W80

Høvik Hørsel ble norsk importør for Westone i år 2017. Nå har Westone fått en varm velkomst inn i Norge med en rykende fersk produktomtale fra TEK.no

“Med hele åtte drivere å ta av, får du nemlig en meget veloppløst lyd når du setter disse i ørene. Stereoperspektivet er stort som konsertsal, hvor for eksempel klassisk musikk vil fremkalle en solid porsjon frysninger” – anmeldelse av Westone W80

TEK.no har nå testet Westone sin toppmodell for audiofile – nemlig Westone W80.

Westone W80 ble lansert i starten av 2018 og byr på hele 8 lydelementer i hver ørepropp. Dette er ikke ørepropper for hvem som helst, men for de mer seriøse audiofile menneskene. Tiltross for en svært høy pris, får hodetelefonene nesten full score hos anmelderen.

“God lyd kan du få uten å sprenge bankkontoen din, men skal du ha det lille ekstra koster det deg fort en solid slang penger. Det gjelder også for disse øreproppene, som til tross for å ha en sviende prislapp, leverer deg en musikkglede vi aldri har opplevd maken til fra noen andre ørepropper” 

Kan også leveres med formstøpte propper/hetter

Westone er også kjent for sine gode passform på sine universale ørepropper. Alle universale modeller fra Westone kommer med en rekke størrelser og typer av universale propper/hetter. “I esken finner du mange ulike størrelser og typer hatter, så det skal mye til at du ikke finner noe som passer ørene dine. Flere i redaksjonen fikk prøve dem, og samtlige fant hatter som passet de forskjellige ørene”

Selv om Westone sine universale ørepropper tilbyr overlegen passform, kan disse øreproppene også leveres med formstøpte propper/Custom Molds (eller hetter som det også kalles). Det er ikke unormalt for mange audiofile/musikere å oppgradere hodesettet sitt til formstøpt.

Formstøpte propper krever formstøp av øregangene. Dette gjøres ved at en audiograf sprøyter en masse dirkete inn i øregangen, som etter noen få minutter stivner og taes ut igjen. Dermed får du produsert ørepropper som er 100 % identisk din egen øregang. Dette krever imidlertid noe leveringstid, da avtrykkene må sendes til et laboratorium i Belgia som håndlager proppene ut ifra avtrykket.

 

Ta kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Relaterte saker