Din handlekurv
tek.no anmeldelse

Variphone anbefalt av tek.no

“Lyden er så god at man gliser ufrivillig” – anmeldelse av Variphone Go 2 Rock

Vi er stolte av at vårt eget varemerke Variphone blir omtalt på teknologinettstedet tek.no.

Variphone sine produkter ble tilgjengeliggjort i Norge i starten av 2017 og tilbyr en rekke modeller av In-Ears som har blitt svært godt tatt imot av det norske markedet.

 

Hvordan låter proppene?

Som de fleste andre In-Ears, avhenger lyden litt av hvilken lydkilde man bruker. “Variphone Go 2 Rock” låter ikke dårlig med noen kilder, men de låter definitivt bedre med de beste kildene” – For å få mest mulig utbytte av de støpte øreproppene, må du med andre ord bruke en lydkilde eller en forsterker som kommuniserer godt sammen med et avansert In-Ear system.

Variphone Go 2 Rock har 2 dedikerte lydelementer, der den ene håndterer bassen og den andre tar seg av mellomtone og diskant. Dette gir et bredt og presist lydbilde, også når proppene kjøres hardt. “Gitt lydkvaliteten disse kan gi fra seg på sitt beste er det helt tydelig at de konkurrerer med noe av det ypperste du finner av hodetelefoner på markedet”

Formstøpt passform påvirker lydbildet

Formstøpte propper er overlegne når det kommer til støyisolering og passform. Dette gir et “vesentlig større lydbilde enn ordinære propper flest og demper tilnærmet all lyd rundt deg”

Formstøpte propper krever formstøp av øregangene. Dette gjøres ved at en audiograf sprøyter en masse dirkete inn i øregangen, som etter noen få minutter stivner og taes ut igjen. Dermed får du produsert ørepropper som er 100 % identisk din egen øregang. Dette krever imidlertid noe leveringstid, da avtrykkene må sendes til et laboratorium i Belgia som håndlager proppene ut ifra avtrykket.

 

Bestill time

Våre spesialister står klare til å hjelpe deg.
Ring oss på 67 53 20 51 eller benytt vår online booking.

Ta kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Relaterte artikler