Din handlekurv

 


KONTAKT:
67 53 20 51
info@hovikhorsel.no

Ørepropper til musikkfestivaler


Husk gode ørepropper til festival-sommeren

Norge er kjent for sine mange små og store idylliske festivaler. Vi har for eksempel StavernfestivalenKongsberg Jazzfestival og Palmesus i starten av juli, Slottsfjell i midten av juli og Øyafestivalen i begynnelsen av august. For mange kommer festivalsesongen brått på og det er derfor lett å glemme de viktigste forberedelsene.

Høvik Hørsel tilstede på de største festivalene

Heldigvis er Høvik Hørsel tilstede på de største festivalene og sikrer gjestenes hørsel i form av salg av profesjonelle musikkpropper og utdeling av engangspropper. Det er også med audiograf i teltet slik at gjestene kan få ørene sine støpt og bestilt seg formstøpte ørepropper.

Høvik Hørsel på festival for å selge ørepropper

Ikke la sommerens beste minne bli en evigvarende pipelyd..

Mange sliter med piping i ørene, også kalt Tinnitus. Ofte skyldes dette manglende bruk av ørepropper på støyfylte arenaer som konsert eller festival. Det skal ikke mye til før hørselen din er skadet eller at du har pådratt deg en øresus. Det er individuelt hvor mye lyd en person tåler og forskning tyder på at dette er genetisk bestemt.

Å investere i gode ørepropper er verdt hvert eneste øre..

Gode ørepropper kjennetegnes ved at de er behagelige og gir riktig demping. Hvis øreproppene du bruker sitter dårlig, er ukomfortable, gir dårlig lyd og mangel på taleoppfattelse, er det svært fristene å ta proppene ut av ørene. Etter noen halvlitere i sola, er det lett å glemme og ta proppene inn i ørene igjen..

stoybeskyttelse festival

Formstøpte eller universale ørepropper?

God passform er viktig for å forebygge lydlekkasje. Det finnes flere type universale ørepropper med god passform. Disse er ofte utført i silikon, med en litt “spiss” juletre-utforming.

Med formstøpte ørepropper kan du være trygg på at passformen er riktig til en hver tid. Den gode passformen og de frekvensveide støyfiltrene gir presis demping av musikken. Utskiftsbare filtre gir deg også mulighet til å velge hvor mye øreproppene skal dempe. Her kan man tilpasse dempingen etter hva man vil.

Det koster litt og man må forvente noen ukers produksjonstid. Dette er fordi hver enkel øreplugg produseres nøyaktig etter hvordan øregangen din er utformet. Øreproppene lages ut ifra en avstøpning som blir gjort av en Audiograf eller Øre-Nese-Hals Lege. Her kan du se oversikt over steder som tilbyr øreavstøpning. eller bestille time hos Høvik Hørsel

Lest denne? Så mye lyd tåler du på festival

Anbefalte ørepropper til festival


Ta kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.